2021-12-15 09:10Pressmeddelande

Den stilrena 3-i-1 MagSafe-laddaren från Journey är nu tillgänglig i Sverige

Journey MagSafe-kompatibelt 3-i-1 laddningställJourney MagSafe-kompatibelt 3-i-1 laddningställ

Ladda iPhone, AirPods och Apple Watch på en och samma gång - så nära den heliga treenigheten vi kan komma.

Slipp kabeltrassel på ditt skrivbord eller nattduksbord med Journeys nya 3-i-1-laddare. Via en och samma  enhet kan du enklet alltid ha batteri i telefon, klocka och hörlurar utan att behöva ta upp mer än ett enda uttag.

Journey MagSafe-kompatibelt 3-i-1-laddningställ

Magnetisk Qi-laddning för alla iPhones i 12 och 13-serien, en inbyggd laddare för Apple Watch i alla varianter och en Qi-laddningsplats anpassad för AirPods med etui för trådlös laddning.

Laddaren har en LED-indikator som är anpassad för att inte lysa upp mer än nödvändigt. Visar att dina enheter laddas utan lysa upp exempelvis ditt sovrum.

Laddningen är anpassad för att ta hand om ditt batteri på bästa sätt även när du snabbladdar. Men sensorer för tempratur, ström och styrka anpassar sig laddaren och ser dessutom till att det inte laddar om det finns något främmande objekt mellan enhet och laddplatta. 

Laddaren är anpassad för att fungera sömlöst med MagSafe och klarar laddning lika bra med skal som utan. Med den stadiga foten håller den sig på plats när du lyfter av dina laddade prylar och låter dig enkelt placera din telefon i både landskaps och porträttläge för att titta på video eller ta emot videosamtal i en vinkel som gör att du enkelt låser upp telefonen med Face ID utan att röra din iPhone.

Nu finns Journeys premiumskal tillgängliga för iPhone 13-serien.

Journey erbjuder ett supertunnt läderskal av högsta kvalite med en kärna av stöttålig plast. Det både skyddar och lyfter utseendet på din iPhone 13 med ett europeiskt premiumläder som bara blir vackrare med tiden. 

Med upphöjning för kamerlinserna, en tjocklek på bara 2 mm, en perfekt passform och en insida av fibermaterial så skyddar det din iPhone från alla vinklar och klarar fall från 1,5 meters höjd. Samtidigt som vi får premiumläder med känsla och doft som helt enkelt gör livet lite roligare.

Skalen finns till samtliga telefoner i iPhone 13-serien.

Skal och laddare finns tillgänglig på den svenska marknaden nu.

Intresserad av att testa denna eller andra produkter från Journey
Kontakta Peter Esse på pe@vendora.se.


Om Vendora Nordic AB

Vendora Nordic är den ledande och snabbt växande nordiska distributören av tekniktillbehör och smarta hemprodukter baserad i Lomma, Sverige. Med över 12 års erfarenhet i branschen och mer än 1,000 återförsäljare i Norden har vi etablerat oss i teknikvärlden som en distributör man kan lita på. Vi specialiserar oss på produkter av högsta kvalitet, produkter som både fungerar bra och ser bra ut, till alla användare. Vi söker kontinuerligt efter nya premium varumärken som kan tänka utanför boxen och skapa avancerade produkter. Produkter du kanske inte ens vet att du behöver förrän du ser dem!