2021-02-02 11:46Pressmeddelande

GaN-laddarna breder ut sig - Alogic lanserar kollektion

Med Alogic Rapid Charger laddar vi alla våra enheter samtidigt med bravur.Med Alogic Rapid Charger laddar vi alla våra enheter samtidigt med bravur.

Alogic lanserar nu sin kollektion av laddare baserad på GaN-teknik.Det resultar i mindre laddare med högre laddhastigheter. Alla laddare använder snabbladdarstandarden Power Delivery. Fyra olika laddare erbjuds beroende på behoven.

GaN är den kemiska förkortningen för Gallium nitride och har den goda egenskapen att besitta både hög värmekapacitet och hög värmeledningsförmåga. Typiskt bra saker att göra laddare av. I praktiken innebär det högra laddhastigheter och fysiskt mindre laddare.

En av tekniktrenderna för 2021 kommer vara att kiselbaserad laddteknik får stå tillbaka för GaN-laddare. 

En USB-C-laddkabel på 2 meter medföljer alla laddarna.

65 watt USB-C

Rekordliten 65 watt PD-laddaddare för ett rekommenderat frånpris på 549 kronor. Absolut flertalet bärbara datorer klarar sig väl med denna effekt.

 

 

60 watt eller 45+18 watt USB-C

Anslut datorn eller annan större enhet och ladda med 60 watt. Använder vi båda laddportarna separeras effekten på 45 watt respektive 18 watt. Rekommenderat frånpris är 649 kronor.

100 watt USB-C

100 watt PD-laddare för ett rekommenderat frånpris på 849 kronor. Exempelvis för MacBook Pro 16".

100 watt eller 65 + 18 watt USB-C samt 2 st USB-A 12 watt

För den som har krav på riktigt hög effekt men ändå vill ladda flera enheter. Använder vi båda USB-C laddportarna separeras effekten på 65 watt respektive 18 watt. Rekommenderat frånpris är 999 kronor.

För journalister

Vi på Vendora Nordic distribuerar en rad premiumprodukter på den nordiska marknaden. Önskar du testa dessa produkter från Alogich eller någonting annat från vårt sortiment är det bara att kontakta Peter Esse via pe@vendora.se.

 


Ämnen: Alogic

Om Vendora Nordic AB

Vendora Nordic är den ledande och snabbt växande nordiska distributören av tekniktillbehör och smarta hemprodukter baserad i Lomma, Sverige. Med över 12 års erfarenhet i branschen och mer än 1,000 återförsäljare i Norden har vi etablerat oss i teknikvärlden som en distributör man kan lita på. Vi specialiserar oss på produkter av högsta kvalitet, produkter som både fungerar bra och ser bra ut, till alla användare. Vi söker kontinuerligt efter nya premium varumärken som kan tänka utanför boxen och skapa avancerade produkter. Produkter du kanske inte ens vet att du behöver förrän du ser dem!

KONTAKTPERSONER

Peter Esse
Press & PR
Peter Esse