2021-09-01 07:04Pressmeddelande

Höstens nyheter från Satechi

Satechi Stand & Hub för Mac mini med M.2 SSD-platsSatechi Stand & Hub för Mac mini med M.2 SSD-plats

Hösten närmar sig och det är dags att flytta sin arbetsstation från hängmattan in till kontoret. Här kommer ett par nyheter från Satechi som hjälper dig med just detta. Önskar du recensenera något av följande mailar du pe@vendora.se.

Satechi C1 USB-C mus

 

En stilren mus som snabbt anslutes via USB-C både till Mac och Windows-datorer. Har en lättåtkomlig knapp för att välja precision (DPI) i fyra olika steg där varje steg visas i varsin färg så att du aldrig behöver vara tveksam. Vi får höger och vänster musknapp samt ett scroll-hjul och kommer med en symmetrisk design som passar både höger och vänsterhänta.

Musen finns sedan tidigare även i trådlös Bluetooth-version.

Satechi Stand & Hub för Mac mini med M.2 SSD-plats

 

Ge din Mac mini vad den förtjänar. En perfekt utpassad hubb som ger din mini snabb överföring genom USB-C, tre USB-A, micro/SD-kort samt ett 3.5mm-uttag för dina hörlurar - allt lättåtkomligt på framsidan. Nyheten i den senaste versionen är plats för SSD-disk (M.2 SATA SSD) direkt i botten på hubben. Lyfter och gör din Mac mini till den perfekta arbetsstationen. 

Satechi Aluminum Stand Hub - Rymdgrå

Förvandla din iPad Pro till en riktig arbetshäst. Denna dockstation lyfter upp din iPad och ger dig en komfortabel arbetsvinkel samtidigt som den ger dig USB-C med PD-laddning (upp till 60 W), 4K HDMI (60Hz), USB-A-port, SD-kortläsare samt ljudutag och gör din iPad till en fullfjädrad desktopdator för din arbetsstation.
Passar alla surfplattor med UCB-C-kontakt.

Satechi Magnetic 2-in-1 Wireless Charging Stand

 

Snyggt magnestiskt laddstativ för din iPhone 12 och AirPods Pro. Stativet ger dig enkel åtkomst till mobil och hörlurar samtidigt som det gör ditt skrivbord rent och snyggt. Sätt i den medföljande USB-C-kabeln och ge din iPhone 12 magnetiskt laddning på upp till 7,5W och dina  AirPods Pro 5W när de ligger på sin plats.
Passar iPhones med MagSafe samt AirPods med etui för trådlös laddning.

Intresserad av att testa några av dessa eller andra Satechi-produkter?
Kontakta pe@vendora.se.


Om Vendora Nordic AB

Vendora Nordic är den ledande och snabbt växande nordiska distributören av tekniktillbehör och smarta hemprodukter baserad i Lomma, Sverige. Med över 12 års erfarenhet i branschen och mer än 1,000 återförsäljare i Norden har vi etablerat oss i teknikvärlden som en distributör man kan lita på. Vi specialiserar oss på produkter av högsta kvalitet, produkter som både fungerar bra och ser bra ut, till alla användare. Vi söker kontinuerligt efter nya premium varumärken som kan tänka utanför boxen och skapa avancerade produkter. Produkter du kanske inte ens vet att du behöver förrän du ser dem!