2022-09-09 15:00Pressmeddelande

iPhone 14 är äntligen här!

iPhone 14 är här och Mujjo har exklusiva skal för att skydda denna skönhetiPhone 14 är här och Mujjo har exklusiva skal för att skydda denna skönhet

Apple har presenterat årets upplaga av iPhone! Inte så överraskande blev det iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max. Vilken modell ni än väljer så har vi tillbehören som behövs.

Mujjos skal är tillverkade i garvat läder av högsta kvalitet som bara blir bättre med åren.

Mujjo har högkvalitiva skal i fantastiskt läder som ger telefonen extra lyxkänsla samtidigt som den skyddar din nya ögonsten. Fullt stöd för MagSafe.

Upström Cirkulär 30W laddare ger dig både en USB-C kontakt och en USB-A och gör det möjligt att ladda två enheter på samma gång. Ladda till exempel din iPhone samtidigt som din Apple Watch utan extra strömadaptrar.

Upström Cirkulär 20W är en kompakt USB-C-laddare som ger dig power delivery-kraften i ett nätt och snyggt skal. Som dessutom är tillverkat i 100% återvunnet material. Upström minskar plastavfallet genom insamling och återvinning  av 15 PET-flaskor per såld produkt.

Alogic Rapid Power 30W kommer med den senaste laddtekniken som använder mindre energi och laddar snabbare. Laddaren kan dessutom minskas till hälften i storlek. Så en minimal laddare med hela 30W som laddar snabbt utan att ens bli varm.

Twelve South Hi-Rise Three är inte bara en av de snyggaste 3-i-1-laddarna på marknaden. Den är kraftfull och kan ladda tre Apple-enheter samtidigt! Ladda din nya iPhone 14 på MagSafe-fästet i en skön vinkel samtidigt som du placerar din klocka ovanpå och ditt laddningsbara etui för AirPods under. Så kan du plocka dina fulladdade enheter varje morgon från sängbordet eller efter en dag vid skrivbordet.

Just Mobile Disk Go är ett snyggt och stilrent bilfäste i solid aluminium. Den kan monteras i fläkten eller direkt på instrumentbrädan och håller din MagSafe-enhet säker. Extra magnetring medföljer för att fästa på vilken enhet upp till 8 tum som helst för att stödja Apples fantastiska MagSafe-lösning.

Vi har många fler spännande produkter och från andra varumärken som laddar och skyddar din iPhone 14.

Är du som journalist eller influencer intresserad av att testa denna eller andra produkterKontakta press@vendora.se


Om Vendora Nordic AB

Vendora Nordic är den ledande och snabbt växande nordiska distributören av tekniktillbehör och smarta hemprodukter baserad i Lomma, Sverige. Med över 12 års erfarenhet i branschen och mer än 1,000 återförsäljare i Norden har vi etablerat oss i teknikvärlden som en distributör man kan lita på. Vi specialiserar oss på produkter av högsta kvalitet, produkter som både fungerar bra och ser bra ut, till alla användare. Vi söker kontinuerligt efter nya premium varumärken som kan tänka utanför boxen och skapa avancerade produkter. Produkter du kanske inte ens vet att du behöver förrän du ser dem!

KONTAKTPERSONER

Vendora Press