2021-10-27 11:59Pressmeddelande

Kombinerad SSD och USB-C-adapter i ett med Satechi USB-C Hybrid

Satechi USB-C HybridSatechi USB-C Hybrid

Få en inblick i nära framtid med Satechis nya USB-dongel. Satechi USB-C Hybrid är något helt nytt, det är en USB-C-adapter som ger dig portarna du behöver samtidigt som den ger dig lagring via den inbygga platsen för en SSD-disk. Vilket gör att du kan få med dig dina arbeten överallt och enkelt sätta upp en arbetsstation var än du befinner dig.

Med Satechi USB-C Hybrid får du HDMI med 4K och upp till 60Hz, en USB-C för laddning med upp till 100W PD som samtidigt driver din dator utan att du förlorar något uttag. Dessutom får du två extra USB-A 3.0 som ger dig möjlighet att koppla in vad du vill.  

Du väljer dessutom helt själv storlek på din lagring genom att stoppa i en SSD-disk (SATA M.2) med valfri kapacitet.

Så kort och gott lagring, laddning och extra ingångar via en och samma adapter och USB-C-port.

Passar SATA M.2 SSD (ingår inte) i storlekarna 2230, 2242, 2260, 2280. Stödjer inte med Nvme på grund av dess värmeutveckling. De två USB-A 3.0-portarna klarar upp till 5Gbps.

Intresserad av att testa denna eller andra produkter från Satechi
Kontakta Peter Esse på pe@vendora.se.


Om Vendora Nordic AB

Vendora Nordic är den ledande och snabbt växande nordiska distributören av tekniktillbehör och smarta hemprodukter baserad i Lomma, Sverige. Med över 12 års erfarenhet i branschen och mer än 1,000 återförsäljare i Norden har vi etablerat oss i teknikvärlden som en distributör man kan lita på. Vi specialiserar oss på produkter av högsta kvalitet, produkter som både fungerar bra och ser bra ut, till alla användare. Vi söker kontinuerligt efter nya premium varumärken som kan tänka utanför boxen och skapa avancerade produkter. Produkter du kanske inte ens vet att du behöver förrän du ser dem!