2021-09-14 08:53Pressmeddelande

Moshi väljer Vendora som ny distributör i Norden

Fyra Moshi-induktionsladdarePremiumvarumärket Moshi väljer ny distributör i Norden

Moshi kopplar, laddar och skyddar dina prylar med stil.

Vi välkomnar varumärket Moshi till vår varuportfölj. Ett varumärke vars produkter som passar perfekt in i vår vision kring praktiska saker som ger vår teknik funktion och elegans utöver det vanliga.

I Moshis sortiment hittar vi skärmskydd som skyddar dina ögon, din integritet samt fokuserar på att få ut det bästa av din skärm varesig det är på iPad, MacBook eller i din Tesla. Samtliga noga utpassade för din enhet.

iVisor AG skyddar dina ögon, Umbra ger dig integritet genom att minska insynen och iVisor XT ger din skärm hög skärpa och klarhet samtidigt som alla dessa också skyddar din skärm.

iGlaze är ett skyddande skal för din MacBook som kommer i en finish som inte ska påverka utseendet men addera skydd, fötter för stabil placering och grepp när vi ska handskas med den. Klickas fast och låser direkt runt datorns ram utan att fästa sig i glipan mellan skärm och enhet.

Förutom skydd erbjuder Moshi högpresterande kablar och adaptrar för laddning, ljud och nätverk samt vackert formgivna Qi-laddare och powerbanks.

Med fokus på kvalité och hållbarhet ger dessutom Moshi 10 års garanti vid registrering på den egna sajten.

Moshi Symbus Q - USB-C-hubb med Qi-laddning

En elegant USB-C-dockstation som ger din bärbara dator HDMI, Ethernet, USB-portar och laddning av din dator med upp till 65W. Den kan dessutom ladda din telefon genom att placera den på hubbens topp. 

Moshi USB-C till HDMI-adapter med laddning

En lika elegant men liten adapter som ger din bärbara dator HDMI-utgång med 4K@60Hz och HDR utan att blocka ett USB-C-uttag. Laddar med upp till 60 W genom adaptern som har stöd för USB PD 3.0.

Moshi USB-C Multimedia-adapter

En adapter för fotografen eller för vem som helst som vill få tillbaka portarna på sin MacBook. Den ger dig SD-kortläsare, HDMI-port och 2 USB-A-portar. Med fullt Tunderbolt-3-stöd och plug and play.

Moshi Otto Q - trådlös laddare

En stilren Qi-laddare toppad med mjuk textil samt gummiring som håller din telefon på plats. Den kan snabbladda i upp till 15 W och känner av om det ligger något iväg för en säker laddning. 

Moshi Sette Q - dubbel QI laddning upp till 15W

En dubbel Qi-laddare som precis som Otto Q kan ge snabbladdning på upp till 15 W på båda platser samtidigt. Den är utrustad med samma mjuka textil och gummimaterial för att hålla dina enheter på plats. Vi får också en USB-A-port för att ladda ytterligare en enhet.

Se fler produkter på vendora.se.

Intresserad av att testa några av dessa eller andra produkter från Moshi?
Kontakta pe@vendora.se.


Om Vendora Nordic AB

Vendora Nordic är den ledande och snabbt växande nordiska distributören av tekniktillbehör och smarta hemprodukter baserad i Lomma, Sverige. Med över 12 års erfarenhet i branschen och mer än 1,000 återförsäljare i Norden har vi etablerat oss i teknikvärlden som en distributör man kan lita på. Vi specialiserar oss på produkter av högsta kvalitet, produkter som både fungerar bra och ser bra ut, till alla användare. Vi söker kontinuerligt efter nya premium varumärken som kan tänka utanför boxen och skapa avancerade produkter. Produkter du kanske inte ens vet att du behöver förrän du ser dem!