2021-01-26 06:55Pressmeddelande

Nya tillbehör från Satechi ger snyggare och mer organiserad laddning

Ladda upp till fem Apple-enheter med Satechi Dock5Ladda upp till fem Apple-enheter med Satechi Dock5

Satechi Dock5 USB-laddningsstation med QI-laddning

Dock5 är laddningsstationen där vi kan samla hela familjens laddbehov på en och samma plats. Men också för arbetsplatsen, klassrummet och alla andra ställen där vi är behov av att ha flera centrala laddpunkter.
Anslutning sker via två stycken USB-C-uttag med 20 watts PD-laddning, 2 USB-A med 12 watts laddning samt en yta för QI-laddning, perfekt till AirPods och AirPods Pro eller andra hörlurar med trådlös laddning. Enheterna vilar gentilt på de silikonbaserade avdelarna.

 

Genom att välja om vi skall ansluta USB-C- eller Lightning-kablar till laddstationen, eller kanske både och, blir Dock5 kompatibel med alla moderna mobiler och surflattor.
 
Rekommenderat frånpris är 649 kronor och den finns tillgänglig i slutet av januari via följande återförsäljare.
 

 

Satechi Magnetic 2-in-1 magnetisk trådlös laddare för iPhone 12 med tillhörande AirPods

För den med önskan om ordning och reda på skrivbordet finns Satechi Magnetic 2-in-1 magnetisk trådlös laddare. Genom att nyttja den magnetiska kontakten bak på iPhone 12-serien både laddas telefonen samt hålls på plats i rätt höjd. Vi missar aldrig en eventuell notis eller samtal även om den är på ljudlös.

 

Basen har en urgröpning anpassad för AirPods Pro där de också laddas via QI-laddning.

 

iPhone 12-telefonerna laddas med 7,5 watt medan QI-laddaren levererar 5 watt till hörlurarna. USB-C-kabel medföljer för anslutning till USB-laddare eller dator.

Rekommenderat frånpris är 649 kr och lansering sker i mitten av februari hos följande återförsäljare.

Satechi Aluminum Desktop Stand för iPad Pro

Med iPad som blir ett allt mer kompetent verktyg att data på behövs det ett lika kompetent ställ att sätta den på. Satechi Aluminium Desktop Stand för iPad Pro är det stället med möjligheten att justera vinklen både i höjd- och sidled.

 

Byggt i solid alumunium i rymdgrå finish passar den utmärkt på even det mest stilrena skrivbord.

Det går till och med att fälla ihop det hyfsat platt för att ta med det i väskan för en tid då vi åter igen sitter på kaféer och förändrar världen, en startup i taget.

Rekommenderat frånpris är 499 kronor och finns hos följande återförsäljare.

För journalister

Vi på Vendora Nordic distribuerar en rad premiumprodukter på den nordiska marknaden. Önskar du testa dessa produkter från Satechi eller någonting annat från vårt sortiment är det bara att kontakta Peter Esse via pe@vendora.se.


Ämnen: Satechi

Om Vendora Nordic AB

Vendora Nordic är den ledande och snabbt växande nordiska distributören av tekniktillbehör och smarta hemprodukter baserad i Lomma, Sverige. Med över 12 års erfarenhet i branschen och mer än 1,000 återförsäljare i Norden har vi etablerat oss i teknikvärlden som en distributör man kan lita på. Vi specialiserar oss på produkter av högsta kvalitet, produkter som både fungerar bra och ser bra ut, till alla användare. Vi söker kontinuerligt efter nya premium varumärken som kan tänka utanför boxen och skapa avancerade produkter. Produkter du kanske inte ens vet att du behöver förrän du ser dem!

KONTAKTPERSONER

Peter Esse
Press & PR
Peter Esse