2021-09-22 14:23Pressmeddelande

Nya tillbehör till iPhone 13

Pela Classic HoneyPela Classic Honey

Med ny hårdvara kommer såklart nya tillbehör. Vi har en rad varumärken som är snabba ut med skal och även en hel rad laddare som är den absolut bästa kompisen till din nya iPhone.

Både Pela och Mujjo bjuder på snygga och miljövanliga skal som både skyddar och ger det lilla extra estetiskt.

Pela levererar helt klimatneutrala skal i slimmad och snygg design.

Mujjos skal är tillverkade i vegansk läder av högsta kvalitet som bara blir bättre med åren.

UPSTRÖM har Trådlösa laddare som är klädda med miljövänlig hampa och veganskt läder i Dansk avskalad design som gör sig bra på vilket skrivbord som helst.

Vi har också en rad laddare från Satechi, Moshi och Journey.

Satechi Magnetic 2-in-1 Wireless Charging Stand är ett snyggt magnestiskt laddstativ för din MadSafe-iPhone och AirPods Pro. Stativet ger dig enkel åtkomst till mobil och hörlurar samtidigt som det gör ditt skrivbord rent och snyggt. Sätt i den medföljande USB-C-kabeln och ge din telefon magnetiskt laddning på upp till 7,5W och dina AirPods Pro 5W. Passar alla iPhones med MagSafe samt AirPods med etui för trådlös laddning.ALOGIC Rapid Power 32W GaN är en liten laddare som blir perfekt ersättare nu när laddare inte kommer med din iPhone. Kan ladda två enheter samtidigt med USB-C på upp till 20W samt USB-A på 12W..Moshi Otto Q  är en stilren Qi-laddare toppad med mjuk textil samt gummiring som håller din telefon på plats. Den kan snabbladda i upp till 15 W och känner av om det ligger något iväg för en säker laddning. Moshi Sette Q är en en dubbel Qi-laddare som precis som Otto Q kan ge snabbladdning på upp till 15 W på båda platser samtidigt. Den är utrustad med samma mjuka textil och gummimaterial för att hålla dina enheter på plats. Vi får också en USB-A-port för att ladda ytterligare en enhet.Satechis magnetiska trådlösa laddningskabel ger dig precis som det låter en snygg magnetisk laddning med  USB-C-kabel. MagSafe-laddare med bekvämt grepp och kan ladda din iPhone med upp till 7,5W.MagSafe-kompatibel trådlös billaddare från Journey ger dig en magnetisk bilhållare speciellt framtagen för MagSafe som ger laddning och stabilitet till din telefon. Robust design som håller på plats, kan vinklas 360 grader och fästs enkelt i fläktgallret.
Intresserad av att testa några av dessa eller andra prudukter?
Kontakta pe@vendora.se.


Om Vendora Nordic AB

Vendora Nordic är den ledande och snabbt växande nordiska distributören av tekniktillbehör och smarta hemprodukter baserad i Lomma, Sverige. Med över 12 års erfarenhet i branschen och mer än 1,000 återförsäljare i Norden har vi etablerat oss i teknikvärlden som en distributör man kan lita på. Vi specialiserar oss på produkter av högsta kvalitet, produkter som både fungerar bra och ser bra ut, till alla användare. Vi söker kontinuerligt efter nya premium varumärken som kan tänka utanför boxen och skapa avancerade produkter. Produkter du kanske inte ens vet att du behöver förrän du ser dem!