2021-09-09 11:19Pressmeddelande

Osmo får nu stöd för iPad Pro och iPad Air

Osmo STEM-spelOsmo STEM-spel

Nu kan du ge dig in i Osmos lärorika värld via ännu fler iPad-enheter för nu släpper Osmo en uppdaterad reflektor som även passar iPad Pro och nya iPad Air.

Osmo är magiska och prisbelönta STEM-spel där barn integrerar med vad som visas på iPadens skärm med hjälp av spelens fysiska delar och verktyg så som penna eller kodblock. Här kan vårt barn lära sig kodning, teckna, färg och form genom att väcka kreativiteten och fantasin.

Syftet med reflektorn är att rikta om iPadens kamera för att läsa av Osmo-spelens olika delar.

Osmo är älskad av föräldrar och lärare över hela världen och används i över 31 000 klassrum.

I och med uppdateringen är Osmo-spelenhet kompatibel med alla iPad-enheter utom första generationen iPad.

Osmo Genius Kit

 

 

Vi anser alla att våra barn är små genier! Men nu finns det möjlighet att få belägg för detta med Osmos unika och lärorika spel som kommer med fysiska delar för experiment, färg, form, nummer och bokstäver. Allt förpackat i motiverande spel för iPad där ditt barn uppmuntras till att lära.

Osmo Creative Starter Kit

 

Låt kreativiteten flöda! Monster, Mästerverk och Newton bjudan in till att skapa, uppfinna, utforska och spela. Osmo läser av dina teckningar och gör dessa till en del av äventyret.

Osmo Coding Starter Kit

Genier och kreativitet i all ära men det är kodning som är framtiden. Gör er iPad till en kodningsmaskin. Låt ditt barn lära sig kodning genom att sätta ihop fysiska brickor för att integrera rörelser i spelen på skärmen.

Vill du testa dessa Osmo-enheter eller något annat av Osmos alla produkter kontakta du Peter Esse via pe@vendora.se


Om Vendora Nordic AB

Vendora Nordic är den ledande och snabbt växande nordiska distributören av tekniktillbehör och smarta hemprodukter baserad i Lomma, Sverige. Med över 12 års erfarenhet i branschen och mer än 1,000 återförsäljare i Norden har vi etablerat oss i teknikvärlden som en distributör man kan lita på. Vi specialiserar oss på produkter av högsta kvalitet, produkter som både fungerar bra och ser bra ut, till alla användare. Vi söker kontinuerligt efter nya premium varumärken som kan tänka utanför boxen och skapa avancerade produkter. Produkter du kanske inte ens vet att du behöver förrän du ser dem!