2021-01-15 14:03Pressmeddelande

Pixio har kommit till Sverige: Skapa din egen pixelgrafik i verkliga livet

null

Genom att ta pixelgrafiken ut i den fysiska verklighten låter Pixio oss skapa vad vi vill. Får vi brist på inspiration finns det naturligtvis en app för det.

Där hittar vi tusentals kreationer med instruktioner som vi kan sätta ihop. I varje kartong följer det också med en rad exklusiva varianter att låsa upp i appen.

De små blocken håller ihop genom magnetism och skapar därmed ett helt nytt sätt att jobba med byggklossar.

Minstingen har ett rekommenderat frånpris på 199 kronor och då ingår 50 block i sex olika färger. Den stora baddaren med 800 block i 16 färger har ett rekommenderat frånpris på 2 999 kronor. Däremellan finns varianter med 400, 200 respektive 100 block.

För journalister

Vi på Vendora distribuerar en rad premiumprodukter på den nordiska marknaden. Önskar du testa Pixio eller någonting annat från vårt sortiment är det bara att kontakta Peter Esse via pe@vendora.se.


Om Vendora Nordic AB

Vendora Nordic är den ledande och snabbt växande nordiska distributören av tekniktillbehör och smarta hemprodukter baserad i Lomma, Sverige. Med över 12 års erfarenhet i branschen och mer än 1,000 återförsäljare i Norden har vi etablerat oss i teknikvärlden som en distributör man kan lita på. Vi specialiserar oss på produkter av högsta kvalitet, produkter som både fungerar bra och ser bra ut, till alla användare. Vi söker kontinuerligt efter nya premium varumärken som kan tänka utanför boxen och skapa avancerade produkter. Produkter du kanske inte ens vet att du behöver förrän du ser dem!

KONTAKTPERSONER

Peter Esse
Press & PR
Peter Esse