2021-11-16 10:52Pressmeddelande

Qi-laddning inom ramarna!

PowerPic mod gör sig bra överallt.PowerPic mod gör sig bra överallt.

Vacker trådlös laddning som gömmer sig i det öppna!
Tiden med fula Qi-laddare är över! Istället för att göra ditt skrivbord eller nattduksbord rörigt så lyfter Twelve South PowerPic mod din laddplats och passar in överallt. Välj mellan svart och vit bas och lyft den ytterligare med valfri bild på familjen eller grafiskt mönster.

Twelve South PowerPic mod ger trådlös laddning i världsklass och att ladda en telefon med skal är inga problem för den här rackaren. Laddar alla telefoner och hörlursfodral som stödjer Qi-laddning utan problem.

Tavelstativet ger också en bekväm betraktingsvinkel och både telefon och ramdelen går att ha i porträtt- och landskapsläge vilket gör det ultimat för att både ta videosamtal och tjuvtitta på din favoritserie vid skrivbordet.

Ramen mäter 10x15 centimeter och passar alla bilder i formatet samt håller telefoner i alla storlekar på plats. Du lyfter enkelt av din telefon med en hand utan att kablar och annat följer med och river ner allt i sin närhet.

Komplettera bara med en 20-watts USB-C-strömadapter och använd den medföljande 1,5 meter långa USB-C till USB-C-kabeln så ger den dina enheter laddning i effekter på 5W, 7,5W och 10W.

Intresserad av att testa denna eller andra produkter från Twelve South
Kontakta Peter Esse på pe@vendora.se.


Om Vendora Nordic AB

Vendora Nordic är den ledande och snabbt växande nordiska distributören av tekniktillbehör och smarta hemprodukter baserad i Lomma, Sverige. Med över 12 års erfarenhet i branschen och mer än 1,000 återförsäljare i Norden har vi etablerat oss i teknikvärlden som en distributör man kan lita på. Vi specialiserar oss på produkter av högsta kvalitet, produkter som både fungerar bra och ser bra ut, till alla användare. Vi söker kontinuerligt efter nya premium varumärken som kan tänka utanför boxen och skapa avancerade produkter. Produkter du kanske inte ens vet att du behöver förrän du ser dem!