2022-01-10 11:32Pressmeddelande

Satechi nya tunna tangentbord finns nu på svenska

Satechis nya X3-tangentbordSatechis nya X3-tangentbord

Satechis stilrena och vackra tangentbord i W- och X-serien finns nu med svensk layout.

Serien består av två tangentbord med fast USB-C-anslutning och två trådlösa där ett är kompakt medans det andra har numerisk del. Alla i tunn och snygg aluminiumfinish med bakupplysta tangenter.

Satechi Slim W3 USB-C & W1 USB-C

Dessa tangentbord levererar problemfri kabelanslutning via USB-C. De kommer med nordisk layout och är utformat för Mac och iOS. Vi får dessutom en snygg aluminiumfinish och justerbar bakbelysning.

Satechi Slim X1

Ett kompakt tangentbord som ansluter via blåtand till upp till 3 enheter för enkel förflyttning. Kommer även detta med nordisk layout, är utformat för Mac och iOS och ger samma stiliga aluminiumfinish tillsammans med justerbar bakbelysning. Laddas med medföljande USB-C-kabel.

Satechi Slim X3

Här har vi ett fullstort tangentbord med numerisk del och pilar och funktionsknappar sitter där de ska. ansluter via blåtand till upp till 4 enheter. Kommer även detta med nordisk layout, är utformat för Mac och iOS och har samma stiliga aluminiumfinish tillsammans med justerbar bakbelysning. Laddas med medföljande USB-C-kabel.

Båda trådlösa tangentborden kan även ställas om genom en tangentbordskommunikation för att kommunicera med USB-C-sladd om Bluetooth inte är tillgängligt för stunden.

Satechis nya tangentbord säljs bland andra hos Webhallen, Lifestylestore och iPhonebutiken.

Vill du testa produkter från Satechi? Kontakta Peter Esse via pe@vendora.se


Ämnen: Satechi

Om Vendora Nordic AB

Vendora Nordic är den ledande och snabbt växande nordiska distributören av tekniktillbehör och smarta hemprodukter baserad i Lomma, Sverige. Med över 12 års erfarenhet i branschen och mer än 1,000 återförsäljare i Norden har vi etablerat oss i teknikvärlden som en distributör man kan lita på. Vi specialiserar oss på produkter av högsta kvalitet, produkter som både fungerar bra och ser bra ut, till alla användare. Vi söker kontinuerligt efter nya premium varumärken som kan tänka utanför boxen och skapa avancerade produkter. Produkter du kanske inte ens vet att du behöver förrän du ser dem!