2021-08-30 09:00Pressmeddelande

Unna din iPhone lite lyx i höst!

Journey iPhone 12 Pro MagSafe-skalJourney iPhone 12 Pro MagSafe-skal

Vi kan inte bortse ifrån att hösten snart är här. Det är dags att plocka fram den stickade koftan och mysa ner sig i soffan. Förtjänar inte våra favoritenheter samma behandling?

Journey ger din iPhone, AirPods och Apple Watch en riktigt lyxig utstyrsel i form av premiumskal och armband i äkta läder framtaget miljövänligt och hållbart.

Läderfodral för iPhone 12 Pro Max med MagSafe

Ett iPhoneskal utöver det vanliga gjort i tyskt premium-skin med tanke bakom. Det MagSafe-kompatibla skalet är smuts och vattenavvisande samtidigt som det också håller bakteriet och dålig lukt borta.

Tillgängligt för alla iPhone 12-storlekar. 

Läderfodral för dina Airpods Pro 

Ett Airpods Pro-skal i förstklassig lädet framtaget för att klara av hårda tag. Teknik ska inte bara vara funktion, utan känsla också. Med Journeys skal i handen utlovar vi känslor. Fullt stöd för trådlös laddning och finns även för vanliga AirPods. 

Läderarmband för Apple Watch

Elegans och stil som denna kommer i tyskt läder av premium-kvalitet. Exklusivt framtaget för Apple Watch i tre eliganta färger som passar lika bra till vardag som till fest.

För Apple Watch-armband storlek 42/44mm

MagSafe-kompatibel trådlös laddare

Stark magnet klädd i premiumläder ansluten till en lång högpresterande kabel och kan ladda MagSafe och via det vanliga Qi-protokollet. LED-indikator för laddning och säkerhet inbyggt.  

MagSafe-kompatibel trådlös laddning 15W

En magnetisk bilhållare speciellt framtagen för iPhone 12-serien som ger laddning och stabilitet till din telefon. Robust design som håller på plats, kan vinklas 360 grader och fästs enkelt i fläktgallret.
 
Intresserad av att testa några av dessa eller andra prudukter från Journey?
Kontakta pe@vendora.se.


Om Vendora Nordic AB

Vendora Nordic är den ledande och snabbt växande nordiska distributören av tekniktillbehör och smarta hemprodukter baserad i Lomma, Sverige. Med över 12 års erfarenhet i branschen och mer än 1,000 återförsäljare i Norden har vi etablerat oss i teknikvärlden som en distributör man kan lita på. Vi specialiserar oss på produkter av högsta kvalitet, produkter som både fungerar bra och ser bra ut, till alla användare. Vi söker kontinuerligt efter nya premium varumärken som kan tänka utanför boxen och skapa avancerade produkter. Produkter du kanske inte ens vet att du behöver förrän du ser dem!