2022-05-12 09:11Pressmeddelande

UPSTRÖM ger miljövänlig laddning med dansk design

Upström StrömadapterUpström Strömadapter

UPSTRÖM vill förbättra den dagliga laddningen med snygga och användbara produkter som höjer laddupplevelsen istället för att bara bestå av trassliga sladdar.

Med hög kvalitétsstandard och miljötänk så ska deras produkter hålla länge tillika vara hållbart för miljön. De använder endast naturliga och noga utvalda material för att varje produkt skall vara med och rädda planeten och hjälpa till att samla upp plast från våra hav.

UPSTRÖM CIRKULÄR

CIRKULÄR är en adaptiv snygg och smart laddare som ger hållbar laddning. CIRKULÄR finns i flera versioner, en 20W med ett USB-C-uttag samt en 30W med två USB-uttag, där det ena är USB-C och det andra USB-A. Skalet på laddaren är av helt och hållet återvunnen plast och varje  köp räddar 15 PET-flaskor från våra hav.

UPSTRÖM CIRKULÄR - 20W USB-C strömadapter

• Adaptiv uteffekt
• Upp till 20W USB-C PD
• Ytterskal av 100% återvunnen plast

CIRKULÄR - strömadapter är en effektiv USB-laddare tillverkad av återvunnen plast från det danska kvalitetsmärket UPSTRÖM.

Strömadaptern har en USB-C-port och levererar en adaptiv effekt på upp till 20W. Väggladdaren ger snabbladdning av alla dina USB-enheter.

UPSTRÖM CIRKULÄR - 30W USB-strömadapter med dubbla portar
  • Adaptiv uteffekt
  • 30W USB-C PD  
  • 18W USB-A 3,2
  • 30 W total uteffekt
  • Skal tillverkat av 100% återvunnen plast

CIRKULÄR med dubbla portar är en snabb USB-väggladdare från det danska varumärket UPSTRÖM, tillverkad av 100% återvunnen plast. 

Denna strömadapter har 2 portar (1x USB-A & 1x USB-C) och kan leverera totalt 30 W. Anslut helt enkelt laddaren till ett eluttag för en snabb uppladdning av flera enheter. 

För varje såld produkt samlas 15 plastflaskor in från havet och återvinns. 

Intresserad av att testa denna eller andra produkter från Upström
Kontakta Peter Esse på pe@vendora.se.


Ämnen: Upström

Om Vendora Nordic AB

Vendora Nordic är den ledande och snabbt växande nordiska distributören av tekniktillbehör och smarta hemprodukter baserad i Lomma, Sverige. Med över 12 års erfarenhet i branschen och mer än 1,000 återförsäljare i Norden har vi etablerat oss i teknikvärlden som en distributör man kan lita på. Vi specialiserar oss på produkter av högsta kvalitet, produkter som både fungerar bra och ser bra ut, till alla användare. Vi söker kontinuerligt efter nya premium varumärken som kan tänka utanför boxen och skapa avancerade produkter. Produkter du kanske inte ens vet att du behöver förrän du ser dem!